28 Μαρτίου 2024 / 9:51 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:51 μμ

Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξα εν ώρα υπηρεσίας πήρε ευμενή μετάθεση!

από fimotro

Μια απίστευτη εξέλιξη επεφύλασσε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου, ο οποίος συνελήφθη… επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας.

Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” προκαλώντας… σάλο πανελλαδικά, αφού δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη χώρα έσπευσαν να την αναπαράγουν.

Η τελευταία είδηση επί του θέματος ήταν ότι γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας “πιάστηκε” να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφησε. Μάλιστα – σύμφωνα με την καταγγελία – περίμενε ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Μετά το σάλο που προκάλεσε πανελλαδικά η ανάρτηση της φωτογραφίας, ήρθε και μια άλλη σχετική είδηση: Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ neakriti.gr, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε… ομόφωνα δεκτό το αίτημα του “σταυρολεξάκια” υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση… Ακαδημία Εφοριακών!

Πηγή: Iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα