29 Μαρτίου 2024 / 1:33 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:33 μμ

Ο «Δημόκριτος» ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κοινό

από fimotro

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κοινό, συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «H Ευρώπη στη περιοχή μου 2017» («Europe in My Region 2017»).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 17:00 έως 20:00 στον χώρο της Έκθεσης Καινοτομίας, καθώς και σε εργαστήρια του Κέντρου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Στόχος της διοργάνωσης «Open Day – Εξερευνώντας την επιστήμη» είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να πληροφορηθούν τα σημαντικότερα αποτελέσματα από τη συμμετοχή των ερευνητών σε επιλεγμένα επιστημονικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει από κοντά τα αποτελέσματα των έργων που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οποία διεξάγονται στα διάφορα Ινστιτούτα του «Δημόκριτου» (Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Βιοεπιστημών και Εφαρμογών, Φυσικής και Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνικών Ραδιολογικών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας) κ.α.
Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών θα διατεθούν πούλμαν του «Δημόκριτου» από και προς τη στάση Νομισματοκοπείο του Μετρό, από τις 16:50 έως τις 20:00 και κάθε 15 λεπτά, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης μέσα στο ερευνητικό Κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα