20 Απριλίου 2024 / 7:20 μμ
20 Απριλίου 2024 / 7:20 μμ

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Βίζερ για τα 200 δισ. ευρώ

από fimotro

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θέλησε να δώσει απάντηση στην αιχμηρή κριτική του Τόμας Βίζερ για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και το κόστος τους για την ελληνική οικονομία.

«Τι φοβούνται τόσο που επιδίδονται σε οφθαλμοφανείς ανοησίες για το “κόστος” της Ανοιξης του 2015» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του.

Ο πρώην επικεφαλής του Euroworking Group σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα  και ερωτηθείς αν το εξάμηνο επί υπουργίας Γιάνη Βαρουφάκη κόστισε στην Ελλάδα 100 δισ. ευρώ -όπως είχε εκτιμήσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλιγκ-, σχολίασε: «Μάλλον στοίχισε τα διπλά: η οικονομική συρρίκνωση, η δυσπιστία των επενδυτών, τα πλήγματα που δέχτηκαν οι ελληνικές τράπεζες. Αλλά δεν ήταν μόνον ο Βαρουφάκης. Ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση φέρει την ευθύνη αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα