25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο γύρος του κόσμου σε 245 μέρες! Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο

από fimotro

Πρόκειται για μία κρουαζιέρα που κάνει το γύρο του κόσμου. 

Αλλά για να την κάνεις χρειάζεται να διαθέσεις τουλάχιστον 75.876 ευρώ.

Αναχωρεί από το Γκρίνουϊτς τον Αύγουστο του 2019 και επιστρέφει τον Μάιο του 2020. Θα προσεγγίσει 113 λιμάνια, 59 χώρες και θα φθάσει σε όλες τις ηπείρους του κόσμου, εκτός από την Ανταρκτική.

Tο κρουαζιερόπλοιο «Viking Sun» και οι 930 επιβάτες του θα ξεκινήσουν το ταξίδι κάνοντας τις πρώτες στάσεις τους σε Ιρλανδία και Νορβηγία, πριν προσεγγίζουν την Γροιλανδία.

Στην τιμή των 75.876 ευρώ, εκτός από κρουαζιέρα και τα γεύματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, περιλαμβάνονται και τα αεροπορικά εισιτήρια business class για όσους χρειάζεται να πάνε αεροπορικώς στο Λονδίνο. Όσοι πάνε κρουαζιέρα με το Viking Sun θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν σε οκτώ εστιατόρια μέσα στο πλοίο.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα γίνονται πάρτι με ζωντανή μουσική, μαθήματα τέχνης, ιστορίας και μαγειρικής. Επίσης στο πακέτο προσφέρεται και πρόσβαση σε μέρη τα οποία οι τουρίστες δεν θα μπορούσαν ειδάλλως να επισκεφτούν.

Το φθηνότερο πακέτο για τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα ανέρχεται στα 75.876 ευρώ το άτομο, ενώ ένα ζευγάρι που θα ταξιδέψει θα πληρώσει κάτι παραπάνω από 151.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 619 ευρώ τη μέρα.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία επίσης να επισκεφτούν δύο πισίνες και ένα σπα στο οποίο πέφτουν… νιφάδες χιονιού.

Η μεγαλύτερη καμπίνα, την οποία έχει κάποιος ήδη κλείσει, κοστίζει 220.000 ευρώ το άτομο.

Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας οι επισκέπτες θα περάσουν επίσης από τη Διώρυγα του Σουέζ στη Μεσόγειο Θάλασσα και τις ακτές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, πριν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για το τρίτο παγκόσμιο ταξίδι του «Viking Sun» με την εταιρεία που το διαχειρίζεται να κερδίζει πολλά αφού η ζήτηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα