29 Μαρτίου 2024 / 9:34 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:34 πμ

Ο Β. Μαρινάκης κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά για τον εκβιασμό του μέσω Noor 1

από fimotro

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά Π. Μπρακουμάτσο προκειμένου να καταθέσει αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει ο ίδιος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη υπόθεση του πλοίου «Noor1», που τον Ιούνιο του 2014, είχε εντοπιστεί στην Ελευσίνα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ο κ. Μαρινάκης στη μηνυτήρια αναφορά του είχε καταγγείλει «σκευωρία σε βάρος του που μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο καταδικασθείς πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση του «Νoor1» επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης, είχε αναφέρει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων -τη Δευτέρα 10 Ιουλίου συνεχίζεται η συζήτηση στο αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του- ότι ο ίδιος πιέστηκε από το συγκεκριμένο ανακριτικό υπάλληλο να εμπλέξει τον συγκεκριμένο εφοπλιστή στην υπόθεση, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει στοιχεία στις αρχές για άλλη υπόθεση μεταφοράς φορτίου ηρωίνης που ποτέ δεν αξιοποιήθηκαν.

Στο μεταξύ απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η αίτηση εξαίρεσης της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνης Τζίβα για την υπόθεση, που είχαν ζητήσει με αίτημά τους οι συνήγοροι του κ. Γιαννουσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα