20 Απριλίου 2024 / 4:00 πμ
20 Απριλίου 2024 / 4:00 πμ

Ο αστυνομικός ήταν επί 1,5 ώρα δίπλα στο κοριτσάκι του πριν αυτοκτονήσει!

από fimotro

Οκτώ φορές πυροβόλησε συνολικά, με το υπηρεσιακό πιστόλι των εννέα χιλιοστών, ο 46χρονος αρχιφύλακας, κατά την διάρκεια του μοιραίου καβγά που κατέληξε στην ασύληπτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς, στους Αγίους Αναργύρους.

Τα γεγονότα που έχουν προκαλέσει σοκ, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, διαδραματίστηκαν κατα την διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, στην οδό Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας, μαζί με την 37χρονη σύζυγό του, γιατρό ρευματολόγο, και την κορούλα τους, 3,5 ετών.

Από μαρτυρίες που έχουν στη διάθεση τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, προκύπτει ότι η σχέση του δράστη και αυτόχειρα με την πεθερά του, ήταν τεταμένη, για λόγους οικονομικούς-κληρονομικούς και συγκεκριμένα για το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που έμενε η πεθερά – και αυτός ήθελε να το γράψει στην κόρη της.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε το προχτεσινό βράδυ, αλλά τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στην εκδοχή ότι αρχικά ξέσπασε έντονη φιλονικία μεταξύ του αρχιφύλακα και της συζύγου του, στο σαλόνι του σπιτιού, την ώρα που το κοριτσάκι τους κοιμόταν.

Πανω στον καβγά, ο αστυνομικός φαίνεται πως πυροβόλησε την γυναίκα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Η πεθερά του ανέβηκε από τον απο τον 1ο όροφο να δει τι συνέβη και τότε ο αστυνομικός την πυροβόλησε κι αυτήν. Από την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώνεται ότι η σύζυγος φέρει τρεις σφαίρες στον θώρακα και στην κοιλιά και η πεθερά δύο σφαίρες.

Φαίνεται επίσης οτι ο δράστης και αυτόχειρας καταδίωξε την πεθερά, η οποία προσπάθησε να διαφύγει.

Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι στο κρεβάτι των γονιών του, ενώ ο πατέρας του βρέθηκε γονατιστός μπροστά του, όπου αυτοπυροβολήθηκε κάτω απο το σαγόνι.

Δίπλα στο πτώμα του αστυνομικού βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του, με το οποίο διέπραξε το τριπλό έγκλημα και αυτοκτόνησε.

Επήλθε περίπου μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία των άλλων μελών της οικογένειά του και εξετάζεται το ενδεχόμενο όλη αυτή την ώρα να στεκόταν μπροστά στο άψυχο κορμί της μικρής του κόρης βάζοντας τελικά τέλος στη ζωή του γονατιστός όπως ακριβώς τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

Η σύζυγος του αρχιφύλακα είχε έναν αδελφό, ο οποίος πέθανε πριν απο τέσσερα χρόνια απο καρδιά, ενώ προηγούμενα είχε πεθάνει κι ο πατέρας της.

Ο 46χρονος αρχιφύλακας, μέχρι χτες στις 17.00 το απόγευμα, ήταν με τον Κώστα Σημίτη στην φρουρά του οποίου υπηρετούσε απο το 1996, καθώς συνόδευαν τον πρώην πρωθυπουργό σε γεύμα, ενώ χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη είχε ρεπό.

Συγκλονισμένη η γειτονιά

Ως κεραυνός εν αίθρια έπεσε στην γειτονιά της άτυχης οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους το σημερινό φονικό. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι άνθρωποι συγκλονίστηκαν καθώς ο Αρχιφύλακας και δράστης έδινε την εικόνα ενός φιλήσυχου ανθρώπου. Οι γείτονες τον περιγράφουν σαν έναν «καλό οικογενειάρχη», που τον έβλεπαν να βγάζει βόλτα το παιδί του χωρίς να δίνει ποτέ δικαιώματα και λαβές για σχόλια.

Μια γειτόνισσα που μένει απέναντι από το τριώροφο που έμενε η οικογένεια στην οδό Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα, είπε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς στις 2 με 3 τα ξημερώματα. Ξύπνησε, αλλά δεν έδωσε σημασία, νομίζοντας ότι τους άκουσε στον ύπνο της.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι οταν τους αναζήτησε ένα συγγενικό πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ ούτε το κοριτσάκι, όπως διαπίστωσε δεν είχε πάει σήμερα στον παιδικό σταθμό. Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο.

Τραγική ειρωνεία, η πεθερά του είχε χάσει πριν από δυο – δυόμιση χρόνια τον γιό της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα