25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο Αλ. Τσίπρας θα τηρήσει το λόγο του και θα βάλει… γραβάτα! (βίντεο)

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται καθημερινά μια άγρια επίθεση από τους πολιτικούς του αντιπάλους για αναντιστοιχία λόγων και πράξεων. Αυτό είναι μια… μεγάλη αδικία για τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αν κάτι για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον Αλέξη Τσίπρα είναι η ασυνέπεια των λόγων του.

Όπως θα έχουν παρατηρήσει οι Έλληνες, τιμά τις υποσχέσεις που έδωσε στον ελληνικό λαό για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση. «Δυο και πλέον χρόνια διαπραγματεύτηκε σκληρά με τους δανειστές, και πέτυχε τόσα πολλά που καμιά άλλη κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να… πετύχει». Έτσι λοιπόν θα τηρήσει και την υηποσχεσή του να βάλει… γραβάτα. Μετά τη Μάλτα και τη «συμφωνία» ο δρόμος είναι ανοιχτός για να τηρήσει το λόγο του και να δέσει γραβάτα στο λαιμό!!!

Όπως θα θυμούνται οι φίλοι μας, στη Θεσσαλονίκη όταν είχε ερωτηθεί τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ πότε θα βάλει γραβάτα είχε υποσχεθεί, μόλις επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές. Την ίδια υπόσχεση είχε δώσει και στον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι που του είχε χαρίσει μια γραβάτα στη Ρώμη.

Χθες, στη συνάντηση των χωρών του Νότου στη Μαδρίτη με τους υπόλοιπους ηγέτες να φοράνε γραβάτα-η υποσχεσή του πήρε σάρκα και οστά-φαινόταν σαν τη «μύγα» μεσ΄το γάλα και δεν μπορεί πλέον να το ανεχθεί… και θα βάλει θηλιά… τη γραβάτα στο λαιμό του!

Τον κατηγορούν για αναξιοπιστία, ανικανότητα, αυταπάτες και μειωμένης αντίληψης των γεγονότων. Ο Αλέξης δεν είναι τίποτα απ΄όλα αυτά. Είναι πανέξυπνος, ντόμπρος, με το πάθος του να παραμείνει στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος. Γι΄αυτό και βρίσκεται πάντα κοντά στο… λαού του!!! Εγκαινιάζει μεγάλα έργα σε λιγότερο από δυο χρόνια-Σήραγγα Τεμπών, αυτοκινητόδρομος σήμερα Πατρών και πολλά άλλα. Κυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους σαν κοινός θνητός και γίνεται αντικείμενο «ενθουσιασμού» και λατρείας για τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα για τον άμοιρο ελληνικό λαό!

Νομίζω ότι ο Αλέξης, είναι το πλέον αξιόπιστο και ικανό πολιτικό τέκνο(!) που γέννησε η Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια. Σε μια ηλικία που άλλα παιδιά παίζουν τις «κουμπάρες» ο Αλέξης κυβερνάει μια χώρα με ιστορία και παραδόσεις. Μάλιστα έδωσε εντολή στον Χρήστο Σπίρτζη, να διαμηνύσει προς πάσαν κατεύθυνση ότι από το 2019 και 2020 θα δοθεί και πάλι η 13η…σύνταξη. Βλέπετε πόσο μακριά βλέπει ο Αλέξης και φροντίζει για το λαό του!

Πριν σας αποχαιρετήσω και σας ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή ανάσταση, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Ο Αλέξης, είναι ένας και μοναδικός, να τον χαιρόμαστε!!!  Αυτός μας αξίζει! Πρέπει να τον ξαναψηφίσουμε για να σωθεί η Ελλάδα! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 Βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα