29 Μαρτίου 2024 / 10:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:05 πμ

Ο Αλβάρο προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που χώρισε την Αθηνά!

από fimotro

Μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της πλούσιας κληρονόμου έχει εξαπολύσει μεγάλη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα που όπως φαίνεται πρέπει να την έχει ενορχηστρώσει ο πρώην σύζυγός της.

Φαίνεται ότι ο Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα λασπολογήσει ή ότι θα βλάψει με κάθε τρόπο την τιμή και την υπόληψή της.

Μεγάλη ιστοσελίδα της Βραζιλίας κατηγορεί την Αθηνά Ωνάση ότι αυτή είναι υπαίτια του χωρισμού της από τον βραζιλιάνο ιππέα αφού δεν μπορεί να κάνει παιδί. Φυσικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα φαίνεται να είναι σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Ντόντα μέσω της συντρόφου του, της δημοσιογράφου Ντενίζ Σεβέρο. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Λοιπόν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς προέρχονταν από το γεγονός πώς δεν μπορούσε να χαρίσει παιδί στον πρώην σύζυγό της παρόλο που είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές. Επίσης αναφέρει ότι στο Ελβετικό δικαστήριο όπου θα εκδικαστεί το διαζύγιο ο Ντόντα θα φέρει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ αναφέρεται επίσης και η Χριστίνα, η μητέρα της Αθηνάς, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες για να αποκτήσει την Αθηνά. Φυσικά πουθενά δεν αναφέρεται ότι η 32χρονη κληρονόμος πολλάκις είχε αρνηθεί να υιοθετήσει την κόρη του Ντόντα από τον προηγούμενο γάμο του, καθιστώντας την και κληρονόμο της παρά τις πιέσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα