29 Μαρτίου 2024 / 10:56 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:56 πμ

Ουρές και ένταση στη ΔΕΗ – Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις 36 δόσεις

από fimotro

Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ καθώς λήγει σήμερα η παράταση που έχει δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ για όσους θέλουν να κάνουν ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες πολίτες κυρίως μεγαλύτερων ηλικιών προσπάθησαν να πιάσουν μια θέση για να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα, γεγονός που δημιούργησε αρκετές λογομαχίες.

Λίγο πριν σηκωθούν τα ρολά του κεντρικού καταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου δυο πολίτες λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια με τους τόνους να ανεβαίνουν για μία καλή θέση στην ουρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΔΕΗ εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης που υπήρξε, το ΔΣ της ΔΕΗ έδωσε παράταση για ένα μήνα.

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα διαφόρων φορέων η ΔΕΗ έδωσε την ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση και σε όσους τη ζητήσουν όχι αυτοβούλως αλλά μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, με μοναδική προϋπόθεση να μην έχουν προβεί σε αυθαίρετη επανασύνδεση με επέμβαση στο μετρητή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα