29 Μαρτίου 2024 / 6:52 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 6:52 πμ

Οργισμένη απάντηση του Πολάκη στον Άδωνι

από fimotro

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απάντησε μέσω facebook στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τα όσα εξαπέλυσε εναντίον του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και συγκεκριμένα για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη» καθώς «δεν υπάρχει καμία υπογραφή και δεν είναι τα δικά μου γράμματα στο συγκεκριμένο έγγραφο που ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης». Και σε ό,τι αφορά σε ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης το χαρακτήρισε προϊόν πλαστογραφίας την οποία, όπως είπε, έχει κάνει ο κ. Πολάκης.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Παύλος Πολάκης, απάντησε στο facebook:

“Το Σύνταγμα το καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές του αποφάσεις και ΟΧΙ αυτός που ανακαλύπτει τις λαμογιές!!! Τόπιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από χθες;;;;; ΥΓ κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά… η νέμεσις ήρθε!!!!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα