29 Μαρτίου 2024 / 6:42 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 6:42 πμ

Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διέλυσαν καφετέρια στο Κολωνάκι

από fimotro

Ξεκίνησαν τα πρώτα επεισόδια  για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, αφού οπαδοί της Ουκρανικής ομάδας διέλυσαν πριν από λίγο κεντρικό καφέ επί της οδού Τσακάλωφ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 40 άτομα-όλοι οπαδοί της Ντιναμό-άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους για άγνωστη προς το παρόν αιτία.

Ο καυγάς που ξεκίνησε από κάποια άτομα γενικεύθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και πλέον το μαγαζί μοιάζει με βομβαρισμένο τοπίο.  Το συμβάν διήρκεσε αρκετά λεπτά και έληξε με την αποχώρησή τους, η οποία άφησε πίσω της μεγάλες υλικές ζημιές στο μαγαζί που ξέσπασαν την οργή τους.

Ο φόβος των επεισοδίων

Φόβος επεισοδίων και αυξημένη ετοιμότητα επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο «Ρουβίκωνας» τοποθετήθηκε δημόσια εναντίον οπαδών της Ντιναμό Κιέβου με αφορμή το σημερινό ματς της ουκρανικής ομάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πλαίσιο της μετακίνησης Ουκρανών οπαδών -μερίδα των οποίων διακατέχεται από ακροδεξιές και νεοναζιστικές απόψεις- υπάρχει ανησυχία για τυχόν «ενέδρες» από αντιφασίστες οπαδούς της Ενωσης καθώς και από αντιεξουσιαστές οπαδούς που ενδεχομένως να… αδράξουν την ευκαιρία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, οι περίπου 500 Ουκρανοί οπαδοί αναμένεται να μεταβούν οργανωμένα με λεωφορεία του ΟΑΣΑ από το Καλλιμάρμαρο, συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ.

Ωστόσο επικρατεί ανησυχία στο ενδεχόμενο κάποιοι πιο «σκληροπυρηνικοί» Ουκρανοί -που έχουν «κακό όνομα»- να αναζητήσουν τον δρόμο τους για το γήπεδο μέσω ΗΣΑΠ.

Παράλληλα οι Ουκρανοί δεν έχουν δηλώσει τα ξενοδοχεία διαμονής τους, γεγονός που εντείνει την ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα