23 Απριλίου 2024 / 5:45 μμ
23 Απριλίου 2024 / 5:45 μμ

Θερμά λόγια Ομπάμα : είναι το τελευταίο μου ταξίδι, επισκέπτομαι τη χώρα που ξεκίνησε η Δημοκρατία

από fimotro

obamaΣε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου με τον Πρ. Παυλόπουλο. Ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρόεδρο για την θερμή υποδοχή και αναφέρθηκε στην ομογένεια λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένη για την επίσκεψή του στη χώρα μας.

“Αυτό θα είναι το τελευταίο επίσημο ταξίδι μου και βρίσκω ότι είναι σημαντικό να επισκέπτομαι τη χώρα από όπου ξεκίνησε η Δημοκρατία και οι ιδέες που γαλούχισαν τις ΗΠΑ”.

“Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες ο λαός έχει υπομείνει αρκετά. Ξεκινάει μία καλύτερη περίοδος και θα συνεργαστούμε για να συνεχίσει αυτή η πορεία. Υπάρχει δρόμοςπου πρέπει να καλυφθεί ακόμα” ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό ο Μπαράκ Ομπάμα, συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για τον τρόπο που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες. “Είναι σημαντικό να μην διαχειρίζεται μόνο μία χώρα όλο το πρόβλημα. Το θέμα των προσφύγων είναι θέμα όλων μας. Συνεργαζόμαστε με όλες τις χώρες για τη διαχείριση του προβλήματος”.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συνάντηση του Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα