19 Απριλίου 2024 / 3:05 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:05 μμ

Ομπάμα : Ανεξαρτήτως τι ψηφίσατε, ο ήλιος θα βγει το πρωί!

από fimotro

Μία ημέρα μετά την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποίησε δηλώσεις από τον Λευκό Οίκο.

«Ανεξαρτήτως ποιανού το μέρος πήρατε στις εκλογές, και τι ψηφίσατε ο ήλιος θα βγει το πρωί και αυτό είναι το προγνωστικό που βγήκε πραγματικό. Ο ήλιος βγήκε το πρωί», είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια δήλωσε πως επικοινώνησε με τον Ντόναλντ Τραμπ και« είχα την ευκαιρία να τον καλέσω να έρθει στον Λευκό Οίκο αύριο ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση της εξουσίας».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως η μετάβαση της εξουσίας αποτελεί θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας μας, ενώ πρόσθεσε πως επικοινώνησε και με την Χίλαρι Κλίντον.

«Δεν μπορώ να μην είμαι υπερήφανος για εκείνη. Ήταν σπουδαία πρώτη κυρία, σπουδαία υπουργός Εξωτερικών, και ξέρω ότι θα ήταν σπουδαία πρόεδρος. Είμαι σίγουρος ότι εκείνη κι ο πρώην πρόεδρος Κλίντον θα συνεχίσουν να κάνουν καλή δουλειά για τους Αμερικανούς πολίτες», συμπλήρωσε.

«Την επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. Δεν είμαστε πρώτα Δημοκρατικοί ή πρώτα Ρεπουμπλικανοί, αλλά είμαι πρώτα πατριώτες, Αμερικανοί και θέλουμε το καλύτερο για αυτή τη χώρα. Αυτό είπα στον Τραμπ και αυτό άκουσα από εκείνον όταν τον άκουσα. Αυτό χρειάζεται η χώρα. Μία αίσθηση ενότητας, σεβασμού στους θεσμούς και σεβασμό απέναντι στους άλλους. Ελπίζω έτσι να ξεκινήσει η προεδρία του», είπε ο Ομπάμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα