29 Μαρτίου 2024 / 3:05 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:05 μμ

Ομολόγησε ο Αλβανός εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου…

από fimotro

Ηθελα να τον πυροβολήσω στα πόδια αλλά κατά λάθος τον πυροβόλησα σε άλλο σημείο. Ηθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω, ομολόγησε στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος Αλβανός, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε έναν καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα όπου και συνελήφθη.
Ο εντοπισμός του έγινε από το κινητό του τηλέφωνο, όταν επικοινώνησε με μία γυναίκα και της ζήτησε βοήθεια προκειμένου να διαφύγει στην Αλβανία ή στην Ιταλία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε είναι δραπέτης των φυλακών, γι΄αυτό κρατήθηκε, μέχρι να συμπληρωθούν τα στοιχεία σε βάρος του.

Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται. Απομένει να συμπληρωθούν κάποια κενά για τους ηθικούς αυτουργούς για να κλείσει ολοκληρωτικά η υπόθεση, για την οποία θα γίνουν ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν το δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του. Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν διευκρινίσει ότι πρόκειται για υπηκόους Αλβανίας, «επαγγελματίες» κακοποιούς, και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχουν ανάμειξη και σε άλλες ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» οι ύποπτοι είχαν συμμετοχή σε ένοπλη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε τον Σεπτέμβριο σε συνοικία στα νότια προάστια του Λεκανοπεδίου, καθώς και ότι η ταυτοποίησή τους ως δραστών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου προέκυψε χάρη σε εύρημα που αφορούσε το συμβάν του Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα