28 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ

Ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ θα καταθέσει πρόταση στον Αλαφούζο για τον ΠΑΟ

από fimotro

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιβιώσει σε συνθήκες αβεβαιότητας κι αναζητούνται λύσεις για την επόμενη ημέρα.

Η εφημερίδα, «Sportday», υποστηρίζει σε δημοσίευμα της Παρασκευής (23/3) ότι Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ ενδιαφέρεται να αποκτήσει άμεσα το «τριφύλλι και μάλιστα έως το Πάσχα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπρόσωποι επιφανούς ομογενή επιχειρηματία συναντήθηκαν με υψηλόβαθμο στέλεχος του Παναθηναϊκού που έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ κι έλαβαν ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία.

Ο 46χρονος ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος θα αναλάβει τη χρηματοδότηση, επιχειρεί στο real estate (κατασκευές και κτηματομεσιστικά) κι έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ. Η προσέγγιση έγινε μέσω στενών συνεργατών του κι ανθρώπων της εμπιστοσύνης του, ένας εκ των οποίον διετέλεσε και αντιπρόεδρος του συνδέσμου φίλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα έρθει στην Αθήνα έως το Πάσχα για να καταθέσει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος εμφανίζεται άλλωστε ενήμερος για το ενδιαφέρον που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Δίπλα του, βρίσκεται 40χρονος υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο και 55χρονος ομογενής που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών.

Οι ομογενείς θα αναζητήσουν και συμπαίκτες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Γνωρίζουν για την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον οποίον εκτιμούν, και δεν θα είχαν αντίρρηση να συμπράξουν μαζί του εάν επρόκειτο να βοηθηθεί το «τριφύλλι».

Πάντως ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, πάντως, διέψευδε το συγκεκριμένο σενάριο σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του και δήλωνε άγνοια.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα