28 Μαρτίου 2024 / 5:26 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:26 μμ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για πρόκριση, αγγαρεία ο ΠΑΟ

από fimotro

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης και πέρα από το γόητρο, ο αγώνας με τον Άγιαξ στην Ολλανδία δεν έχει καμία αξία. Οπότε τα ελληνικά βλέμματα στρέφονται στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις και Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ. Οι αποδόσεις στο νόμιμο στοίχημα δίνουν ως φαβορί τον Ολυμπιακό και μεγάλο αουτσάιντερ τον ΠΑΟΚ, πράγμα φυσιολογικό αν κρίνουμε από τους αντιπάλους.

Αν δεν είχε χάσει από τον ΑΠΟΕΛ, όλα θα ήταν υπέροχα για τον Ολυμπιακό στη φετινή του συμμετοχή στο Europa League. Στην έδρα της Αστάνα, παρότι έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς, ήταν εμφανώς καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Με την ευκαιρία της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος, το βλέμμα των “ερυθρόλευκων” έχει καρφωθεί στον σημερινό αγώνα του Καραϊσκάκης. Νίκη σήμερα και η πρόκριση δεν χάνεται με τίποτα. Βέβαια, έτσι όπως έχει πάει το πράγμα και η ισοπαλία δεν θα είναι πολύ κακό αποτέλεσμα, αφού πάλι τον κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η ελβετική ομάδα είναι φορμαρισμένη στο εθνικό της πρωτάθλημα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην Ευρώπη, όπου έχει κερδίσει μόνο την Αστάνα. Ο άσος δεν ξεπερνάει το 1,70.

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο ΠΑΟΚ, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα στην Καραμπάχ. Για να προκριθεί ελπίζει σε γκέλα των Αζέρων κόντρα στη Λίμπερετς και να πάρει αποτέλεσμα στα δύο τελευταία του ματς. Η Φιορεντίνα δεν θα είναι διόλου αδιάφορη, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πάουλο Σόουζα. Για να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία πρέπει να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Πάντως, το διάλειμμα από τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να ωφέλησε την ομάδα του Ίβιτς, που εμφάνιζε έντονα σημάδια κόπωσης.

Ο Παναθηναϊκός τα θαλάσσωσε και φέτος στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν πάει καλύτερα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Στραματσόνι πήρε παράταση ζωής στον πάγκο, αλλά αν έρθουν κάνα δυο γκέλες ακόμη, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άλλωστε δεν έχει πλέον έρεισμα στον κόσμο. Ο Άγιαξ είναι αποτελεσματικότητος και με 10 πόντους είναι πρώτος και αήττητος. Με ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας για την 5η αγωνιστική του Europa League, τα πιο σημαντικά είναι τα εξής:

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ, Θέλτα – Σταντάρ Λ., Σάλκε – Νις, Σπάρτα Πράγας – Σαουθάμπτον, Σ. Ετιέν – Μάιντς, Μπιλμπάο – Σασουόλο, Γκενκ – Ραπίντ Βιέννης και Μάντσεστερ Γ. – Φέγενορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα