28 Μαρτίου 2024 / 1:11 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:11 μμ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, αλλά η υδροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί

από fimotro

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη, άσκησαν σκληρή πίεση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα, καθώς και για να γίνει αναλυτική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την πλευρά της ΕΥΑΘ τονίστηκε πως το αισιόδοξο σενάριο είναι να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στην πόλη μέχρι τις δύο τα ξημερώματα.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου τόνισε:

“Δεν είναι ώρα και στιγμή για αναζήτηση ευθυνών σχετικά με το ζήτημα της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και της ταλαιπωρίας την οποία έχουν υποστεί οι πολίτες. Η σύσκεψη τελείωσε, ανακοίνωση για το θέμα της πορείας της ομαλής υδροδότησης ολόκληρης της Θεσσαλονίκης θα βγάλει αυτός που έχει την ευθύνη της διοίκησης και της διατήρησης του εν λόγω προβλήματος η ΕΥΑΘ”.

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr:

Κραυγή απόγνωσης από τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη: Να παρέμβει ο εισαγγελέας για την τριτοκοσμική έλλειψη νερού

Με 1.500 επώνυμες καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών από το Πανόραμα και την Πυλαία που για πέμπτη συνεχόμενη μέρα δεν έχουν νερό προσήλθε ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σε έκτακτη σύσκεψη που μετά τις διαμαρτυρίες όλων των Δημάρχων αναγκάστηκε να συγκαλέσει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η ΕΥΑΘ ΕΥΑΠΣ 0,00%.

“Υπάρχει πια κίνδυνος ζωής και δημόσιας υγείας των πολιτών. Εφόσον δεν έχουμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στην Εισαγγελία για την άμεση διερεύνηση του θέματος”, σημείωσε ο κ. Καιτεζίδης προσερχόμενος στη σύσκεψη.

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη δήλωσε ότι θα ζητήσει διαβεβαιώσεις ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα