24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η πώληση του 90% των μετοχών του Αστέρα Βουλιαγμένης

από fimotro

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πώληση του 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», με την υπογραφή της σχετικής συναλλαγής από την διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, της Εθνικής Τράπεζας και της Apollo Investment Holdco.
Η Apollo Investment Holdco κατέβαλε συνολικά 393.152.844 ευρώ, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εισηγμένης εταιρείας.
Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, πρόκειται για την ολοκλήρωση μιας σημαντικής συμφωνίας για τον ελληνικό τουρισμό και τον «Αστέρα», ο οποίος αναμένεται να αναπτυχθεί σημαντικά υπό τον νέο μέτοχο.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ταμείου, Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε ότι «το τελικό θετικό αποτέλεσμα για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, εκτός από μία σημαντική επενδυτική συμφωνία, είναι και ένα δείγμα εποικοδομητικής και παραγωγικής συνεργασίας όλων των φορέων του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα