29 Μαρτίου 2024 / 10:21 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:21 πμ

Ολλανδία: Εληξε η ομηρία σε ραδιοφωνικό σταθμό

από fimotro

Η ολλανδική αστυνομία είχε αποκλείσει το κτίριο στην πόλη Χίλβερσουμ, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα δημόσιο ολλανδικό δίκτυο NOS. Το πρόγραμμα του σταθμού συνέχιζε να μεταδίδεται κανονικά χωρίς προβλήματα.

Μετά τη λήξη της ομηρίας συνελήφθη ένας άνδρας, ενώ η γυναίκα που κρατούνταν όμηρος απελευθερώθηκε, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Νωρίτερα, τα NOS και ANP είχαν μεταδώσει, επικαλούμενα την αστυνομία, πως ένας άνδρας πήρε μια γυναίκα ως όμηρο, στο κτίριο που χρησιμοποιεί ο ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός 3FM στην πόλη Χίλβερσουμ.

Το ANP Nieuws μετέδωσε πως ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα, εργαζόμενη στον σταθμό, με ένα μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο και την ανάγκασε να τον οδηγήσει στο εσωτερικό του κτιρίου. Το πρακτορείο επικαλέστηκε την αστυνομία.

Χθες αποχώρησε ένας από τους πιο δημοφιλείς dj του σταθμού. Ο Γκίελ Μπίλεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σταθμό ύστερα από 19 χρόνια, πιθανόν για να εργαστεί σε άλλο ραδιοφωνικό μέσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα