19 Απριλίου 2024 / 5:34 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:34 μμ

Οκτώ ύποπτα δέματα εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι!

από fimotro

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση οκτώ ύποπτων δεμάτων, σαν τους δύο φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στο Παρίσι, στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, τα δέματα αυτά είχαν ως αποδέκτες αξιωματούχους σε ευρωπαϊκές χώρες.  Για την υπόθεση ενεργείται έρευνα από την ΕΛΑΣ.  Ο εντοπισμός των φακέλων, που δεν πρόλαβαν να φύγουν από το Κέντρο Διαλογής για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε, αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα μέτρα ελέγχου μετά τις αποστολές σε Βερολίνο και Παρίσι και έτσι κάθε ύποπτος φάκελος μπαίνει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι φάκελοι.

Tους φόβους της αστυνομίας εντείνει το γεγονός ότι κατά το παρελθόν οι «Πυρήνες» είχαν προχωρήσει σε μαζική αποστολή παγιδευμένων πακέτων. Στην ΕΛ.ΑΣ χαρακτηρίζουν την οργάνωση «Λερναία Ύδρα», καθώς παρόλο που έχουν συλληφθεί πάνω από 60 μέλη της, αυτή την ώρα φέρεται να υπάρχει ένας νέος πυρήνας τουλάχιστον επτά ατόμων, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για σύμπραξη ποινικών τρομοκρατών, ο τρόπος δράσης των οποίων φέρεται να συντονίζεται από ήδη φυλακισμένα μέλη των «Πυρήνων». Οι Αρχές εξετάζουν, εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο συνεργασίας της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις του εξωτερικού, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, στο πλαίσιο του σχεδίου «Φοίνικας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα