19 Απριλίου 2024 / 5:13 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:13 μμ

Οι Τραμπ σε νέα επιχείρηση γοητείας της Ευρώπης -Στιλ, ακριβά ρούχα

από fimotro

Έναν μήνα μετά το πρώτο τους τουρ στην Ευρώπη, ως Πρώτη Κυρία η μεν Μελάνια και ως Πρώτη Κόρη η δε Ιβάνκα (τρίτο για την ακρίβεια για τη συγκεκριμένη, αφού είχε επισκεφθεί και μόνη της το Βερολίνο για να συμμετάσχει στο forum Woman 20, κάτι σαν μια γυναικεία G20, μαζί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, την επικφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τη βασίλισσα της Ολλανδίας Μαξίμα κ.ά.), οι δύο Αμερικανίδες, με όπλο την ντουλάπα τους, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν τα πλήθη. Να… ξανα-εντυπωσιάσουν για την ακρίβεια.

Συνηθισμένες, καθώς το είχαν κάνει με εξαιρετική επιτυχία και στο προηγούμενο ταξίδι τους, στα τέλη Μαΐου, σε Ρώμη, Βρυξέλλες και Σικελία, επιλέγοντας Ιταλούς και Βέλγους σχεδιαστές μόδας για το ντύσιμό τους και συγκεκριμένα τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια αυτών (ποιος θα ξεχάσει το πανάκριβο, εντυπωσιακό, 3D, φλοράλ, Dolce & Gabbana πανωφόρι της Μελάνια των 46.000 ευρώ;), Μελάνια και Ιβάνκα ήδη από την προσγείωσή τους στη Βαρσοβία (ο πρώτος σταθμός του τουρ είναι στην Πολωνία) έδειξαν τις προθέσεις τους: Ακρως εντυπωσιακές, ψήφισαν μονοχρωμία και κέρδισαν.

Η Μελάνια επέλεξε το πράσινο, η Ιβάνκα το κόκκινο. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βγήκε από το Air Force One φορώντας ένα εκπληκτικό πράσινο παλτό Diane von Furstenberg των 2.500 δολαρίων, το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με ένα μεταξωτό μπλε φουλάρι και μπλε ψηλοτάκουνες γόβες.

Ακολούθησε η Ιβάνκα με το μπορντό Escada κοστούμι της, εξίσου εντυπωσιακό και ιδιαίτερα σικάτο.

Και η «επιχείρηση γοητεία» είναι σίγουρο ότι θα έχει συνέχεια, όπως απέδειξε και η σημερινή συνάντηση της Μελάνια με τη σύζυγο του Πολωνού προέδρου και τη μετέπειτα επίσκεψή τους στο διαδραστικό Μουσείο Επιστημών της Βαρσοβίας:

Η οικογένεια Τραμπ βρίσκεται στη Βαρσοβία καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος θα συναντηθεί με 12 ηγέτες κρατών από την περιοχή μεταξύ Βαλτικής, Αδριατικής και Μαύρης Θάλασσας, στο πλαίσιο της λεγόμενης «Πρωτοβουλίας των τριών θαλασσών», ενώ στη συνέχεια θα πετάξουν για Αμβούργο, για να συμμετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ στη Σύνοδο της G20.

Η Μελάνια είχε δείξει, πάντως, ήδη τις προθέσεις της από τη στιγμή της αναχώρησης από την Ουάσινγκτον, όταν έκανε μια εμφάνιση που έμοιαζε βγαλμένη από τις σελίδες της Vogue. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα