29 Μαρτίου 2024 / 10:33 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:33 πμ

Οι Ομπάμα πήγαν την Μαλία στο Χάρβαρντ -Αφού πάρταρε ένα χρόνο

από fimotro

Η μεγαλύτερη κόρη του Αμερικανού Προέδρου, μετά από ένα χρόνο κατά τη διάρκεια του οποίου…. πάρταρε, αρχίζει τη φοιτητική ζωή.

Μια μέρα πριν αφιχθούν στον κοιτώνα του Χάρβαρντ οι φοιτητές, αφίχθη, για λόγους ασφαλείας, η κόρη του τέως Αμερικανού Προέδρου. Μαζί της, προκειμένου να βοηθήσουν στην εγκατάστασή της στον κοιτώνα και οι γονείς της Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

Η οικογένεια Ομπάμα αποφάσισε να γίνει η μετακόμιση και η εγκατάσταση στον κοιτώνα μια μέρα πριν το προγραμματισμένο για να αποφύγουν να δημιουργηθεί χάος αλλά και για να βοηθήσουν την κόρη τους στο νέο της ξεκίνημα με υστερία και χωρίς να πέφτουν όλα τα φώτα στον πρώην Αμερικανό Πρόεδρο.

Η Μαλία Ομπάμα έφθασε συνοδευόμενη από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, τρία τζιπ αποτελούσαν το κομβόι των αυτοκινήτων που κατευθύνθηκε στο Χάρβαρντ.

Η μετακόμιση στον κοιτώνα έγινε την ημέρα της ηλιακής έκλειψης με τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα να φορούν συνεχώς τα  γυαλιά τοιυς και να κοιτάζουν χαμηλά. Σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ που αποφάσισε να κοιτάξει τον ήλιο κατάματα, παρά τις αντίθετες συστάσεις των ειδικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα