29 Μαρτίου 2024 / 1:40 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:40 πμ

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» προκαλούν: Η Ελλάδα κατέχει παράνομα 15 νησιά του Αιγαίου!

από fimotro

Απειλές προς την Ελλάδα εκτόξευσε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης- δηλαδή των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστηρίζοντας αφενός ότι η χώρα μας παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας και αφετέρου ότι η κυριαρχία της Ελλάδας επί δεκαπέντε νησιών του Αιγαίου είναι παράνομη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί απευθύνθηκε στην Ελλάδα, έχοντας ως σημείο αναφοράς την καταστροφή της Σμύρνης, αλλά και τη Συνθήκη της Λωζάννης.

«Χθες εορτάσαμε την 94η επέτειο την Συνθήκης της Λωζάνης. Η Λωζάνη είναι ένας πολιτικός και διπλωματικός θρίαμβος. Σκίστηκε η Συνθήκη των Σεβρών και πετάχτηκε από το τραπέζι (των διαπραγματεύσεων). Η Τουρκική Δημοκρατία δημιουργήθηκε σε συνθήκες ανέχειας. Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Λωζάνης είναι προκλητική. Δεκαπέντε νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονιάς» σημείωσε ο Μπαχτσελί αναφερόμενος στα νησιά και στις νησίδες που διεκδικεί η Τουρκία.

Ακόμη δεν δίστασε να στείλει τελεσίγραφο στην Ελλάδα λέγοντας: «Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιθυμούν να πεταχτούν στην θάλασσα και να κυνηγηθούν, τότε θα τους εντοπίσουμε όπου και αν κρύβονται και θα τους πετάξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα