23 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ
23 Απριλίου 2024 / 9:28 πμ

Οι γερμανικές αρχές παρακολουθούσαν επί μήνες τον ύποπτο Τυνήσιο!

από fimotro

Οι γερμανικές αρχές παρακολουθούσαν τον Άνις Άμρι, τον ύποπτο για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, για ένα διάστημα φέτος προσπαθώντας να διαπιστώσουν εάν πράγματι σχεδίαζε να διαπράξει ληστεία προκειμένου να χρηματοδοτήσει την αγορά αυτόματων όπλων που ενδεχομένως θα χρησιμοποιούσε για να διαπράξει μια επίθεση μαζί με δυνητικούς συνεργούς του, επιβεβαίωσε σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μια δικαστική πηγή στο Βερολίνο.
Η πηγή, που επιβεβαιώνει την πληροφορία την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα Bild στην διαδικτυακή της έκδοση, επισήμανε ότι οι αρχές σταμάτησαν την παρακολούθηση του υπόπτου, καθώς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν αποδεικτικά στοιχεία που θα επιβεβαίωναν τις υποψίες τους.
Η Bild έγραψε ότι ο Άμρι παρακολουθείτο το διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Σεπτεμβρίου.
Η πηγή που επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς απέφυγε να διευκρινίσει την περίοδο παρακολούθησης του 24χρονου Τυνήσιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα