20 Απριλίου 2024 / 5:20 μμ
20 Απριλίου 2024 / 5:20 μμ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Celebrity Edge

από fimotro

Celebrity Cruises με ενθουσιασμό προσφέρει στον κόσμο μια εικόνα από αυτό που πρόκειται να γίνει το πρώτο πλοίο της ολοκαίνουριας σειράς της εταιρίας, καθώς το Celebrity Edge ακούμπησε για πρώτη φορά το νερό στο ναυπηγείο STX στο Σαίντ Ναζέρ στη Γαλλία.

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για την εταιρία μας», είπε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises.

«Η έξοδος από το ναυπηγείο αποτελεί ορόσημο στη διαδικασία της κατασκευής του Celebrity Edge. Mε έτοιμη την εξωτερική πλευρά, η καταπληκτική ομάδα του STX στη Γαλλία θα στρέψει τώρα την προσοχή της στο να κάνει πραγματικότητα τους επιμελώς σχεδιασμένους χώρους, τις μοναδικές καμπίνες και τις πολυτελείς σουίτες».

Το Celebrity Edge θα αφιερώσει την εναρκτήρια σεζόν του σε δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική πριν ταξιδέψει τους επιβάτες στη Μεσόγειο το 2019 με δρομολόγια από 7 έως 11 νύχτες από εμβληματικές πόλεις της Ευρώπης όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη.

Με λιμάνι εκκίνησης το Φορτ Λοντερντέηλ (Φλόριντα) το Celebrity Edge θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο στις 21 Νοεμβρίου 2018 ενώ από το 2020 έως το 2022 άλλα τρία πλοία θα προστεθούν στη συγκεκριμένη σειρά.

Πηγή: tourismtoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα