28 Μαρτίου 2024 / 11:11 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:11 μμ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αθηνών

από fimotro

Καινούρια στέγη για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων, που από τις 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά στο ολοκαίνουργιο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην οδό Πάτμου 11-13, στα Κάτω Πατήσια (σταθμός ΗΣΑΠ Αγιος Νικόλαος).

«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο που ξεκινήσαμε δοκιμαστικά πριν από έξι χρόνια, εξελίχθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο θεσμό ο οποίος στηρίζεται στην προσπάθεια των μαθητών, που σε σημαντικό ποσοστό μάλιστα πετυχαίνουν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αλλά και στην εξίσου συγκινητική προσφορά των εθελοντών καθηγητών που αναλαμβάνουν την ενίσχυσή τους», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια σε όλους.

• Αν τα παιδιά σας είναι μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου (Γενικού ή ΕΠΑΛ)

• Αν οι οικονομικές συνθήκες δυσκολεύουν την προετοιμασία τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή την ενίσχυσή τους στα σχολικά μαθήματα

• Αν είστε κάτοικοι ή δημότες του δήμου Αθηναίων

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων περιμένει την αίτησή σας ώστε να μπορέσουν τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν δωρεάν τα μαθήματα που προσφέρονται σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, καθώς και σε άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε όποιο σημείο της Αθήνας κι αν κατοικείτε, το Κοινωνικό Φροντιστήριο σας περιμένει, με ολιγάριθμα τμήματα, πέντε έως δεκαπέντε ατόμων, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 16.00-21.00.

Για την εγγραφή παιδιών μπορείτε να προσέρχεστε Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00-19:00 στο χώρο του σχολείου, Πάτμου 11-13, 2ος όροφος (τηλ. 210 – 8624588). Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου καθώς και οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2018 καλούνται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους άμεσα, καθώς τα μαθήματα για την προετοιμασία τους ξεκινούν στις 18 Σεπτέμβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα