18 Απριλίου 2024 / 11:43 πμ
18 Απριλίου 2024 / 11:43 πμ

Ξέρεις τον νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ;

από fimotro

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή περίπου, δηλαδή πριν το νέο έτος, ασχολούμαστε με ειδικά στοιχήματα για το Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως με τον νικητή του. Είναι η περίοδος που έχουμε σχηματίσει καλή εικόνα για τις ομάδες και φυσικά υπάρχει και το αβαντάζ της κλήρωσης των 16 του θεσμού. Γενικά είναι πιο εύκολο να φτάσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια σε προγνωστικά. Παραδείγματος χάρη, η Άρσεναλ που κληρώθηκε με την Μπάγερν έχει πλέον λιγότερες πιθανότητες, όπως το ίδιο ισχύει και για την Παρί που έπεσε πάνω στη Μπαρτσελόνα. Όποιος βέβαια υποστηρίζει πως κάποια από τις δύο μπορεί να προκριθεί, τίποτα δεν τον σταματά από το να ποντάρει υπέρ τους.

Πρώτο φαβορί λοιπόν είναι η Μπαρτσελόνα με 4,35 και ίσως όχι άδικα. Ο Μέσι είναι σε δαιμωνιώδη φόρμα, ενώ σχεδόν όλα τα αστέρια των Καταλανών έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Στη δεύτερη θέση είναι η Μπάγερν με 5,00, όμως κατά την άποψή μου αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογείται αυτή η απόδοση, καθώς οι Βαυαροί απέχουν πολύ από τον καλό τους εαυτό. Φυσικά ο Αντσελότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει και ίσως να δούμε μια άλλη Μπάγερν από τον Γενάρη και μετά. Το επόμενο φαβορί είναι η περσινή πρωταθλήτρια, Ρεάλ, με 5,50, όμως εκτιμώ πως πολύ δύσκολα θα κάνει το repeat. Ακολουθούν Ατλέτικο (9,00), Μάντσεστερ Σίτι (12,00) και Ντόρτμουντ (13,50).

Ωστόσο για μένα αυτή που αξίζει να παιχτεί σήμερα που μιλάμε η Γιουβέντους με 15,00 απόδοση! Η “γηραιά κυρία” στην Ιταλία κάνει πλάκα και δεν χρειάζεται να ιδρώνει πολύ, σε αντίθεση με όλες τις προαναφερθείσες που τα έχουν βρει σκούρα στα πρωταθλήματά τους. Επίσης, η κληρωτίδα ήταν με το μέρος της, καθώς έφερε ως αντίπαλό την Πόρτο η οποία αντικειμενικά δεν θεωρείται φόβητρο και η λογική λέει πως οι Ιταλοί θα είναι στους 8 εύκολα ή δύσκολα. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρουν να πάνε στους 4, ήδη θα είμαστε κερδισμένοι. Άλλωστε η τύχη ίσως να χρωστάει κάτι στη Γιούβε που σήκωσε την κούπα το 1996 κι από τότε έχει χάσει 4 τελικούς με πιο πρόσφατο αυτόν του 2015 στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα