19 Απριλίου 2024 / 4:41 μμ
19 Απριλίου 2024 / 4:41 μμ

Ξένος Τύπος για Κω: Τα παράπονα των Βρετανών τουριστών και οι προειδοποιήσεις στους Τούρκους

από fimotro

Με τα παράπονα των Βρετανών τουριστών ασχολείται ο βρετανικός Τύπος καθώς υπήρξαν αρκετοί από αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν πως οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δεν τους βοήθησαν όσο θα έπρεπε μετά το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου στν Κω.

Την ίδια ώρα, ο τουρκικός Τύπος υπενθυμίζει στους αναγνώστες του πως οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει πως, το επόμενο μεγάλο κτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία θα σημειωθεί στη Θάλασσα του Μαρμαρά.

Independent

Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Κω και την Αλικαρνασσό, η βρετανική εφημερίδα “Independent” εξηγεί αναλυτικά τα δικαιώματα των τουριστών.

“Υπήρξαν κάποιοι τουρίστες κυρίως αυτοί που είχαν καταλύσει στο κέντρο της πόλης του νησιού,οι οποίοι δήλωσαν στην βρετανική εφημερίδα ότι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε.

“Είναι υποχρέωσή των tour operators να παρέχουν βοήθεια και να βρίσκουν ένα ασφαλές κατάλυμα για τους πελάτες τους”, επισημαίνει η εφημερίδα.

Daily Sabah

Στις σοβαρές ζημιές που υπέστη το νησί και κυρίως η παλιά πόλη της Κω αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα “Daily Sabah” προσθέτοντας πως,περίπου 80 άτομα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αλικαρνασσού. Η τουρκική εφημερίδα υπενθυμίζει στους αναγνώστες της πως ,οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει πως, το επίκεντρο του επόμενου μεγάλου σεισμού στην Τουρκία θα βρίσκεται στη Θάλασσα του Μαρμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα