28 Μαρτίου 2024 / 5:54 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:54 μμ

Ξέμεινε με τον Μέσι ο Βαλβέρδε, ένα μήνα εκτός ο Σουάρες

από fimotro

Νέος πονοκέφαλος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λουίς Σουάρες θα μείνει εκτός για ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 Δεν έφταναν οι δυο ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης με συνολικό σκορ 5-1 για το Super Cup Iσπανίας. Δεν φτάνει η κατακραυγή από τον καταλανικό Τύπο για την εικόνα της ομάδας και για την ανάγκη μετεγγραφικής ενίσχυσης μετά την φυγή του Νεϊμάρ.

Ήρθε και ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες να αυξήσει την πίεση στον Ερνέστο Βαλβέρδε και το βάρος στους ώμους του. Ο Ουρουγουανός επιθετικός για τον επόμενο μήνα μπαίνει στα… πιτς και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Ο Σουάρες χτύπησε στο δεξί του γόνατο έπειτα από σύγκρουσή του με τον Κέιλορ Νάβας σε μια φάση προς το τέλος του αγώνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα μαντάτα δεν ήταν καλά για τον ίδιο και κατ επέκταση για την ομάδα του.

Ο Λιονέλ Μέσι μένει μόνος του από την φονική τριπλέτα, η οποία δεν υφίσταται πλέον. Τo MSN έμεινε με το Μ μονάχα για το επόμενο διάστημα και ο Τσινγκούρι καλείται να βρει άμεσα λύσεις. Φυσικά, χρειάζονται επειγόντως μετεγγραφικές κινήσεις!

Σίγουρα θα απουσιάσει από τους αγώνες με Μπέτις, Αλαβές και Εσπανιόλ και ίσως με Χετάφε για το πρωτάθλημα. Επίσης, δεν θα παίξει στον πρώτο αγώνα του Champions League στις 12 ή 13 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και την εθνική ομάδα στα παιχνίδια με Αργεντινή και Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα