28 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:46 μμ

Ξάνθη: Πατέρας με ψυχολογικά προβλήματα έσφαξε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε!

από fimotro

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, όταν πατέρας σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, το 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, ενώ ο 49χρονος πατέρας της κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα.  Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, αφού σκότωσε την κόρη του έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το xanthi2.gr.
Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος, επειδή η κόρη του διατηρούσε σχέση με νεαρό που ο ίδιος δεν ενέκρινε.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τις δύο σωρούς, στο 18χρονο κορίτσι διαπιστώθηκαν σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα, οι οποίες πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα