29 Μαρτίου 2024 / 2:20 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:20 μμ

Ν. Παππάς : Θα προχωρήσουμε στη συνολική αλλαγή του νόμου για τα κανάλια

από fimotro

Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή η αναστολή της διάταξης που αφορά τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ στη γενική γραμματεία, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real Fm και το Ν. Χατζηνικολάου. Τόνισε ότι εάν τελικά σήμερα αποφασιστεί η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο επόμενος διαγωνισμός θα γίνει από το Εθνικό Συμβούλιο.
Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:
«Σήμερα φέρνουμε στη Βουλή τη διάταξη για την αναστολή του άρθρου 2Α, το οποίο μετέφερε τις αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή από το ΕΣΡ, που δεν υπήρχε τότε, στον Υπουργό Επικρατείας.
Θα προχωρήσουμε στη συνολική αλλαγή του νόμου 4339/15, για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών μόλις δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του ΣτΕ».
Ο Νίκος Παππάς ερωτηθείς για την πρόταση Πολύδωρα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κυρίως από τη ΝΔ, υπενθύμισε ότι ο κ. Πολύδωρας ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, το οποίο μάλιστα είχε πολλές φορές βρεθεί στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, ακόμα και αυτό το πρόσωπο η ΝΔ βρήκε τον τρόπο να το επικρίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα