25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ν. Μαυραγάνης (υφ. υποδομών) : Οι απαιτήσεις των δανειστών έπρεπε να ηταν μηδέν, δυστυχώς δεν το καταφέραμε!

από fimotro

northΜε περισότερα συμφωνημένα τα μέτρα εκτός των εργασιακών που ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις θα κλείσει η αξιολόγηση εκτιμά ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Μαυραγάνην απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών καθώς οπως ειπε οι εκλογές δεν προσφέρουν τίποτα. Οι απαιτήσεις των δανειστών έπρεπε να ηταν μηδέν αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε απόλυτα. Πετύχαμε ομως να μην επιβαρυνθούμε με επιπλέον 20 δις ευρω μέτρα που ζητούσαν οι δανειστές απο την προηγούμενη κυβέρνηση. Αντίθετα πετύχαμε να αυξήσουμε κοινωνικές δομές με επιδόματα ελληλεγγύης και βοήθεια στα κοινωνικά στρώματα που το εχουν ανάγκη και ουδείς δεν το παραγνώριζει αυτό.
Ο κ. Μαυραγάνης μέσα απο την ίδια συχνότητα αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης ( ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ποτάμι) τόνισε πως θα έπρεπε να είχαν διαφορετική προσέγγιση στα μεγάλα εθνικά θέματα , αλλά δεν μπορούν γιατί ορισμένες απο τις ηγεσίες τους εκφράζουν διαφορετικά συμφέροντα και δεν μπορούν. Ωστόσο σημείωσε οτι στα κόμματα αυτά υπάρχουν στελέχη που ειναι έντιμα, καθαρά, καλά στελέχη που θα μπορούσαμε να συμπορευτούμε: πρέπει , το έχουμε ανάγκη ως χώρα δεν μας περισσεύει κανείς, να συμπορευτούμε ολοι μαζί για να βάζουμε ολοι γκολ στο ίδιο τέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα