29 Μαρτίου 2024 / 10:01 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:01 πμ

Ντομίνγκες: “Δεν με θέλει ο Γκαγιάρδο”

από fimotro

Ο Τσόρι Ντομίνγκες υποστήριξε ότι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο δεν τον θέλει στην Ρίβερ Πλέιτ, τονίζοντας ωστόσο πως καταλαβαίνει και σέβεται την απόφαση του προπονητή των “Millonarios”.

Την τελευταία διετία το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες φιγουράρει συνεχώς στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ, με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να αποτελεί έναν από τους παίκτες – μύθους των “Millonarios”.

Φέτος το καλοκαίρι που ο Ντομίνγκες ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Ολυμπιακό, οι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές για να επιστρέψει στο “Monumental” και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα γίνει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης στο ESPN.

“Πάντα υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψω στη Ρίβερ και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή. Η διοίκηση με θέλει και εγώ επίσης. Αλλά, ο Γκαγιάρδο δεν θέλει”, αποκάλυψε αρχικά ο Τσόρι τονίζοντας ωστόσο πως καταλαβαίνει και σέβεται την απόφαση του προπονητή των “Millonarios”.

“Έχω μία νορμάλ σχέση με τον προπονητή. Μιλήσαμε τις προάλλες και ο ένας χαιρέτησε τον άλλον, αλλά από τότε που έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν έχω ομάδα, ο Γκαγιάρδο δεν έδειξε κάποια πρόθεση ότι με θέλει. Από την άλλη, θέλω ο κόσμος να μάθει από μένα γιατί δεν είμαι στη Ρίβερ: επειδή δεν το θέλει ο προπονητής.

Και αυτό δεν είναι παράπονο, ούτε τίποτε άλλο. Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση. Ο Γκαγιάρδο ως προπονητής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον θέλει και ποιον όχι στην ομάδα”.

Ο Ντομίνγκες ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Αργεντινής:

“Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω κόντρα στη Ρίβερ και δεν θα έπαιζα καλά. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα