28 Μαρτίου 2024 / 9:12 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:12 μμ

Ντερμπάρες σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία

από fimotro

Η εβδομάδα που πέρασε γέμισε με παιχνίδια κυπέλλου κυρίως. Σήμερα έρχεται η σειρά των πρωταθλημάτων. Η ποικιλία είναι τεράστια και χρειάζεται μελέτη με σύνεση. Πάντως, οι αποδόσεις που προσφέρονται ειδικά στα ντέρμπι της αγωνιστικής είναι πολύ θελκτικές ιδιαίτερα από τις εταιρείες που βγάζουν προσφορές με μηδενική γκανιότα.

Δες εδώ τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα!

Στην Αγγλία το Λονδίνο κόβεται στα δύο με το ντέρμπι της αγωνιστικής να διεξάγεται νωρίς νωρίς το μεσημέρι. Η Τσέλσι είναι μακράν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου κι αν κερδίσει και την Άρσεναλ, ο Κόντε θα πιάσει την κούπα με το ένα χέρι. Από την άλλη οι “κανονιέρηδες” για να παραμείνουν μέσα στην 4άδα πρέπει να πάρουν βαθμούς και να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ήττα από τη Γουότφορντ. Από τα υπόλοιπα σημερινά ξεχωρίζουν τα Χαλ – Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ.

Στη Γαλλία τώρα, η Μονακό πέρασε δια πυρός και σιδήρου με ισοπαλία από το “Παρκ ντε Πρενς” την περασμένη αγωνιστική. Τώρα καλείται να κερδίσει εντός έδρας τη Νις με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι το συγκεκριμένο είναι ματς τίτλου, ειδικά για τους Μονεγάσκους. Στο μεταξύ η Παρί παίζει στην έδρα της Ντιζόν και περιμένει στη γωνία.

Στην Μπουντεσλίγκα όλα τα ματς είναι κρίσιμα, όμως δύο είναι αυτά που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Πρώτα απ’ όλα το Ντόρτμουντ – Λειψία. Οι Βεστφαλοί απέτυχαν να περάσουν από την έδρα της Μάιντζ και με το ζόρι βρίσκονται στην 4άδα. Για την ακρίβεια έιναι στο -11 από τη Λειψία η οποία θέλει να αποδείξει ότι οι εμφανίσεις της στο 2016 δεν ήταν φούσκα. Άλλωστε στο -3 από τη Μπάγερν, ακόμα διατηρεί τις ελπίδες της για τον τίτλο. Η δε Μπάγερν φιλοξενεί τη Σάλκε με τους “βασιλικούς μπλε” να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μην λένε με τίποτα να συνέλθουν. Από την άλλη δεν παύει να είναι από τα κορυφαία ντέρμπι του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στα δικά μας, της Σούπερ Λίγκας, ο Παναθηναϊκός ήταν άκρως απογοητευτικός στη Λεωφόρο με τον Πλατανιά, αφού ελάχιστες φορές κατάφερε να φτάσει στην εστία των Κρητικών. Απόψε δοκιμάζεται στα Γιάννενα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε έναν ΠΑΣ που ξέρει να διαχειρίζεται την έδρα του. ΑΕΛ – Κέρκυρα και Παναιτωλικός – Ατρόμητος τα άλλα δύο ματς της ημέρας.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν έχουμε κάποιο μεγάλο ντέρμπι αλλά και ποιος δεν ξέρει ότι τα παιχνίδια ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα κρύβουν συγκινήσεις. Προσωπικά θα επιλέξω το συγκεκριμένο ματς για live στοίχημα. Η δε Ατλέτικο λαβωμένη από την ήττα στο κύπελλο καλείται να βγάλει αντίδραση υποδεχόμενη τη Λεγκανές. Μάλαγα – Εσπανιόλ και Βαλένθια – Εϊμπάρ τα άλλα δύο σημερινά.

Τέλος, ένα και μοναδικό ματς διεξάγεται για το Καμπιονάτο. Ο λόγος για το Μπολόνια – Νάπολι με τους “παρτενοπέι” να διεκδικούν τη δεύτερη θέση από τη Ρόμα. Αν κατακτήσουν τους 3 βαθμούς θα περάσουν έστω και προσωρινά μπροστά από τους “τζιαλορόσι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα