19 Απριλίου 2024 / 7:04 μμ
19 Απριλίου 2024 / 7:04 μμ

Ντάισελμπλουμ: Έγινε μεγάλη πρόοδος, μένουν ακόμα σημαντικά ζητήματα

από fimotro

Στη διαπίστωση ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος αλλά χρειάζεται να συμφωνηθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα προχώρησε πριν από λίγο ο Ντάισελμπλουμ. Στην ενημέρωση που έκανε αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup ο Ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup εκτίμησε ότι θα πρέπει να υπάρξει πρόοδος των συζητήσεων ώστε να υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 7ης Απριλίου και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Ο Ντάισελμπλουμ είπε επίσης ότι στις Βρυξέλλες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και των Θεσμών.

Απο την πλευρά του ο Μοσκοβισί εκτίμησε ότι οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην αγορά εργασίας και το συνταξιοδοτικό. Ο Γάλλος Επίτροπος αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες και ταχύτατες διαδικασίες μεταξύ Αθήνας και Θεσμών τις επόμενες ημέρες ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία. Ο Μοσκοβισί εκτίμησε ότι θα υπάρξει συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενταθούν οι προσπάθεις και από τις δυο πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα