19 Απριλίου 2024 / 5:51 μμ
19 Απριλίου 2024 / 5:51 μμ

Νικολούλη SOS – χάσαμε τον Αλέξη!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Τη Δευτέρα το βράδυ, μετά τη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης για τη συμφωνία με την Τρόικα, περιμέναμε με αγωνία τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα να βγει από το Μαξίμου, με ένα μήνυμα-διάγγελμα και να πανηγυρίζει επευφημούμενος από οπαδούς και συνεργάτες του υπουργούς για την μεγάλη επιτυχία της συμφωνίας με την Τρόικα!!!

Άλλωστε κάτι ανάλογο είχε κάνει σε μια άλλη περίπτωση με μήνυμα-διάγγελμά του. Τελικά, αντί να βγει και να μιλήσει, επιστράτευσε, 38ρια, 45ρια, Καλάσνικοφ, ακόμη και Μπουλντόκ, να γαυγίζουν στα κανάλια, για «μεγάλη» επιτυχία, η οποία πέρα από έναν συμβιβασμό για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα και συνέχιση των διαβουλεύσεων δεν είχε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Ο Αλέξης εξαφανισμένος δεν φάνηκε πουθενά. Ούτε και η Αγγελική Νικολούλη δεν κατέστη δυνατόν να τον… εντοπίσει.

Χθες Τρίτη, όλη την ημέρα, σκυλιά, του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορες «ράτσες» γαύγιζαν στα ΜΜΕ για το χαρμόσυνο γεγονός της συμφωνίας! Πιο γεγονός όμως δεν μάθαμε! Αργά το βράδυ πάλι στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε ήπιος και ήρεμος ο παροπλισμένος αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης για να δώσει εξηγήσεις για την επιτυχία. Ποιος τον πιστεύει, αφού το ίδιο του το κόμμα τον αγνοεί; Έμαθα όμως ότι χθες βράδυ ζήτησε ο εξαφανισμένος πρωθυπουργός να επικοινωνήσει με τον Ζακ Γιουνγκέρ στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ζήτησε από τον Γιουνγκέρ να του πει το «φλιτζάνι» για το μέλλον της συμφωνίας και τη θα αποφασίσουν σήμερα στη συναντησή τους Μέργκελ και Λαγκάρντ για την Ελλάδα στην οποία θα παραβρεθεί και ο ίδιος το απόγευμα στο Βερολίνο. Ότι και να γίνει, πιστεύω ότι το Μαξίμου θα βγάλει κάποιο non paper που έχει εξειδικευθεί σε αυτό και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά, θα καταφύγουμε στη Νικολούλη ή το «πακέτο» για να μας δώσουν πληροφορίες!

Έμαθα όμως ότι ο πρωθυπουργός στη βουλή ετοιμάζει για τους βουλευτές του ανατολίτικο, τζακούσι, χαμάμ και μασάζ με αιθέρια έλαια και πολλές εκπλήξεις για να τους δελεάσει! Κάτι, που όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά το Μαξίμου θα είναι πολύ δύσκολο να αποποιηθούν οι βουλευτές, διότι αυτό θα σημάνει και το τέλος της εξουσίας, και μιας παρένθεσης που φύτρωσε από το πουθενά. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αλέξη!!!! Κράτα… μέχρι να έρθει η «γαλάζια» μέρα που θα μας βγάλει από τη μαυρίλα και καφρίλα που μας έριξες! Δύσκολο βέβαια, όταν τις κόκκινες γραμμές που δεν θα παραβίαζες, μείωση αφορολόγητου, συντάξεων, ασφαλιστικό, εργασιακά, όχι απλά τις παραβίασες, αλλά τις γέμισες με «αίμα» που κολυμπά ο ελληνικός λαός! Κάτι που μόνο δικτάτορες επιφυλάσσουν στους λαούς τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα