19 Απριλίου 2024 / 2:59 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:59 πμ

Νεοδημοκρατικά παράξενα στην περιοχή του Ζωγράφου…

από fimotro

Δυο εκδηλώσεις στου Ζωγράφου έγιναν την Τρίτη 15/11/2017 με μια ώρα μόλις διαφορά και λίγες εκατοντάδες μέτρα απόσταση μεταξύ τους. Η μια ήταν ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» που διοργάνωσε η Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Ζωγράφου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου με ομιλητές την Άννα Καραμανλή και τον Λευτέρη Αυγενάκη. Παραβρέθηκαν 65 άτομα εκ των οποίων τα 30 και πλέον δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο που γίνονταν η εκδήλωση παρότι κεντρικός δρόμος του Ζωγράφου αφού δεν ήταν από την περιοχή.

Η άλλη εκδήλωση ήταν μια ημερίδα που έγινε με θέμα το “Πως μπορεί να βοηθήσει το διαδίκτυο τον έμπορο – επαγγελματία του Ζωγράφου αλλά και τον απλό δημότη;” που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου και η ιστοσελίδα RadioZografou.Gr στον χώρο της Βίλας Παυλίνας. Σε αυτή παραβρέθηκαν άνω των 150 ατόμων.
Η τοπική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία μελών της Κ.Ε. του κόμματος από την περιοχή , του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και του Προέδρου της Β2ΝΕ που φιλοδοξούν να ορίσουν τα τοπικά πράγματα προχώρησαν ουσιαστικά μια εκδήλωση που οι ελάχιστοι συμμετέχοντες ήταν όλοι τους “επίσημοι” λίγο πολύ εκθέτοντας δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος της ΝΔ . Στον αντίποδα η άλλη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε όχι μόνο από μαζικότητα αλλά και απο ενδιαφέρον των πολιτών
Κάποιες εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί . Κάποιοι όμως φαίνεται αδυνατούν να καταλάβουν το αύριο και να προσαρμοστούν σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα