24 Απριλίου 2024 / 8:28 πμ
24 Απριλίου 2024 / 8:28 πμ

Νεκρός 20χρονος αθλητής – Σκοτώθηκε κάνοντας νυχτερινό σκι

από fimotro

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 20χρονος αθλητής του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας Άκης Ψωμιάδης στα 3-5 Πηγάδια.
Ο νεαρός είχε πάει για νυχτερινό σκι στο χιονοδρομικό κέντρο και από άγνωστη αιτία έπεσε πάνω σε βράχια. Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν μοιραίο για τον νεαρό αθλητή

 Ωστόσο, ο ίδιος σύμφωνα με το verianet.gr αποφάσισε να κάνει ορειβατικό σκι εκτός πίστας με αποτέλεσμα στην διαδρομή του να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος.
   Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε με την βοήθεια φίλων του στο ιατρείο του χιονοδρομικού και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου και κατέληξε.

Ανακοίνωση για τον χαμό του 23χρονου αθλητή εξέδωσε ο Φίλιππος Βέροιας.
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης «παιδί» του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατός του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος το σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα Συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν και αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».
Για το Δ.Σ. του Α. Π. Σ. «Φίλιππος Βέροιας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα