29 Μαρτίου 2024 / 5:23 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:23 μμ

Νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης στην Λακωνία

από fimotro

Νεκρός εντοπίστηκε ο αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Μάνης Ανδρέας Μπολοβίνος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο ιερέας είχε θεαθεί για τελευταία φορά λίγο πριν από τις 7.00 χθες το απόγευμα στο Γύθειο, την δε εξαφάνισή του κατήγγειλε ένας άλλος ιερέας στο Α.Τ Γυθείου.

Πριν από λίγο, στην περιοχή Καμάρες της κοινότητα Νεοχωρίου, βρέθηκε μέσα στη θάλασσα αυτοκίνητο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για το Ι.Χ του ιερέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αρχιμανδρίτης εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και χωρίς τις αισθήσεις του.

Το όχημα με τον άτυχο 63χρονο ιερωμένο εντοπίστηκε σε βάθος 5 μέτρων.

Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διαδικασία της νεκροψίας νεκροτομής.

Το τελευταίο σήμα του κινητού του, ήταν στις 7.20 χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κότρωνα. Εκεί, επικεντρώθηκαν οι έρευνες…

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τις έρευνες είχε σηκωθεί και ελικόπτερο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ο οποίος μάλιστα έδωσε την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η γνωστή για τις οικιακές συμβουλές της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο ιερέας, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα