20 Απριλίου 2024 / 12:31 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:31 πμ

Να παραδώσει την έδρα του καλεί τον Μπαργιώτα το Ποτάμι

από fimotro

Την έδρα του βουλευτή Λάρισας Κώστα Μπαργιώτα που ανεξαρτητοποιήθηκε, ζητά με μια σκληρή ανακοίνωση, η τοπική οργάνωση του Ποταμιού της Λάρισας.
Η τοπική οργάνωση αναφέρει μεταξύ άλλων, πως το Ποτάμι δεν είναι το κόμμα των επαγγελματιών πολιτικών και «δεν θεωρεί τα βουλευτικά και κυβερνητικά αξιώματα αυτοσκοπό» καλώντας το Κώστα Μπαργιώτα «να σεβαστεί την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν όλα τα μέλη και οι εθελοντές για να τον στηρίξουν και να επιστρέψει την έδρα του Ποταμιού που κατέχει»
Στην ανακοίνωση της οργάνωσης του Ποταμιού, αναφέρεται πως δεν υπήρξαν ιδεολογικές διαφορές ή διάσταση απόψεων καθ’ όλο το διάστημα της συνεργασίας, αφήνοντας αιχμές πως οι αιτίες της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα, οφείλονται σε ατομικές φιλοδοξίες και προσωπικές ανασφάλειες.
«Με τον Κώστα δώσαμε πολλούς και ωραίους αγώνες απέναντι στον καταστροφικό λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και στον αβάστακτο παλαιοκομματισμό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με τον Κώστα Μπαργιώτα δεν υπήρξαν ιδεολογικές διαφορές ή διάσταση απόψεων καθ’ όλο το διάστημα της άψογης συνεργασίας μας και συνεπώς δεν μπορούμε να αναλύσουμε την απόφαση του με πολιτικά κριτήρια, παρά μόνο να επικεντρωθούμε στην ανθρώπινη διάσταση της. Στη πολιτική, όπως και στη ζωή, τόσο οι ατομικές φιλοδοξίες όσο και οι προσωπικές ανασφάλειες είναι δυστυχώς αναπόφευκτες και σε κάποιο βαθμό αναμενόμενες, όχι όμως και αποδεκτές όταν υπερβαίνουν και τραυματίζουν μεγαλύτερους στόχους, όπως η ανασύνταξη της χώρας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα