29 Μαρτίου 2024 / 9:23 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:23 πμ

Να αποφυλακιστεί ο Τσοχατζόπουλος ζητά για πρώτη φορά ο εισαγγελέας

από fimotro

Την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες αιτήσεις που έχει υποβάλει, πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην υπουργός με περιοριστικούς όρους.

Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.
Όπως υποστήριξε, «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση, αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο».

«Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του» ανέφερε η εισαγγελέας. Αναμένεται πλέον η απόφαση του δικαστηρίου που θα αποφανθεί αν τελικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα