29 Μαρτίου 2024 / 1:21 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:21 πμ

Ναρκωτικά βρέθηκαν στην καμπίνα του Ελυρος όπου εντοπίστηκε ένας άνδρας νεκρός

από fimotro

Ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν άνδρες του λιμενικού σώματος στην καμπίνα του πλοίου «Έλυρος», όπου κατά τον κατάπλου του το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, είχε βρεθεί νεκρός από μέλος του πληρώματος, ένας 32 χρόνος επιβάτης, και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ένας 19χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Όπως ανακοίνωσε το λιμενικό σώμα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην καμπίνα από στελέχη του γραφείου ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία πλαστική συσκευασία που περιείχε κατά πάσα πιθανότητα ηρωίνη μικτού βάρους 161,15 γραμμαρίων.

Μια πλαστική συσκευασία που περιείχε κατά πάσα πιθανότητα ηρωίνη μικτού βάρους 262,20 γραμμαρίων.

Μία πλαστική συσκευασία που περιείχε κατά πάσα πιθανότητα ηρωίνη μικτού βάρους 261,35 γραμμαρίων.

Μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κατά πάσα πιθανότητα ηρωίνη μικτού βάρους 4,30 γραμμαρίων.

Βρέθηκε επίσης ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, τυλιγμένο κατά πάσα πιθανότητα ως μέσο χρήσης ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σε νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των ανωτέρω επιβατών, στην πόλη του Ηρακλείου, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν στην οικία του 19χρονου και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη »BOLDENON ACETATE 100», που περιείχε υγρό μικτού βάρους 34,3ml.

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη »MAST 100», που περιείχε υγρό μικτού βάρους 33,7ml.

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη »DECA 200», που περιείχε υγρό μικτού βάρους 33,7ml,

Μια γυάλινη συσκευασία με ιδιόχειρη ένδειξη »SUPERDROL 15MG», που περιείχε είκοσι (20) κάψουλες και ένα κινητό τηλέφωνο. Από τη Λιμενική Αρχή Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 19χρονος, ενώ η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα