20 Απριλίου 2024 / 6:52 πμ
20 Απριλίου 2024 / 6:52 πμ

“Ναι” στο κοινωνικό μέρισμα ψήφισε η Βουλή…

από fimotro

Αναμενόμενη εξέλικη μετά τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που αφορά το κοινωνικό μέρισμα στη Βουλή.

Με τις ψήφους όλων των κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα στη Βουλή. Ακόμα, ψηφίστηκε και η τροπολογία που αφορά στους πληγέντες από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΧΑ ΑΝΕΛ, Ποτάμι, ΕΚ, ενώ παρών δήλωσε το ΚΚΕ.

Ωστόσο, η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ήταν εφ όλης της ύλης, με την αντιπολίτευση να στρέφει τα πυρά της τόσο για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, όσο και για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ασκούν «αντιπολίτευση της πλημμύρας και της καταστροφής», απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε αναφορικά με την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού μετά τη θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Επίσης εξαπέλυσε πυρά στη ΝΔ για τη στάση της στο κοινωνικό μέρισμα, τονίζοντας ότι «κάποιοι πορφυρογέννητοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτή η ενίσχυση! Ίσως τόσο για αυτούς τους πορφυρογέννητους να κοστίζουν τα χαρτόσημα στους φορολογικούς παραδείσους.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα