25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Νίκος Μανιός : Το νεοφιλελεύθερο κομμάτι του κεφαλαίου θα οδηγήσει σε διάλυση και πόλεμο την Ευρώπη

από fimotro

northΕπίθεση κατά εκείνων που θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98 ο βουλευτής Κυκλάδων σημείωσε μεταξύ άλλων: Το ακραίο νεοφιλελεύθερο κομμάτι του κεφαλαίου δεν διστάζει να θέλει να οδηγήσει σε διάλυση και πόλεμο την Ευρώπη και παρόμοια είναι η στάση του Τραμπ. Ο κ. Νίκος Μανιός μάλιστα, πρόσθεσε για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ πως προέρχεται απο μια πολιτική που εκφράζει ο ίδιος η οποία ειναι νεοφιλελεύθερη. Ο κ. Τραμπ ειναι ενας πάμπλουτος επιχειρηματίας που έκλεψε και έγδαρε με την πολιτική του. Ωστόσο σημείωσε πως δεν μπορούσε να μην υπήρχε προσέγγιση της ελληνικής πλευράς με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο , ” δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη, να λέμε επειδή δεν μας αρέσει , φύγετε”

Σε οτι αφορά το προσφυγικό ο κ. Μανιός επέρριψε ευθύνες σε όλους, κυβέρνηση , υπουργούς , βουλευτές, δημάρχους που πρέπει να πιέσουν περισότερο την Ευρώπη για επιπρόσθετους πόρους και για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων. Με αφορμή το προσφυγικό χαρακτήρισε χούντα την κυβέρνηση της Τουρκίας με τις προκλητικές δηλωσεις του Ερντογάν κσι έδωσε εύσημα στον Νίκο Κοτζιά για τους χειρισμούς του στο κυπριακό λέγοντας πως ειναι ο καλύτερος υπουργός εξωτερικών των τελευταίων σαρράντα ετών.

Στο εσωτερικό μέτωπο, ειπε για το ενδεχόμενο εκλογών πως δεν υπάρχει τέτοια σκέψη στο μυαλό της κυβέρνησης και των βουλευτών παρά τη δημοσκοπική κάμψη που υπάρχει : Δεν ειναι στη φιλοσοφία της αριστεράς το “πάμε να φύγουμε” υπήρχε αυτό πριν με αποτέλεσμα να φύγουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφώνησαν με την προηγούμενη πολιτική που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα