24 Απριλίου 2024 / 3:21 πμ
24 Απριλίου 2024 / 3:21 πμ

Νίκη η Σεβίλλη με γκολάρα του Ενζονζί (βιντεο)

από fimotro

Ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην έδρα της Άρσεναλ, αλλά η Σεβίλλη νίκησε 2-1 με το τρομερό τέρμα του Στεβέν Ενζονζί

Η Σεβίλλη νίκησε 2-1 την Άρσεναλ σε φιλική αναμέτρηση (Emirates Cup), με τον Στεβέν Ενζονζί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ των Ισπανών και μάλιστα με εντυπωσιακό πλασέ.

Ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ στο 62′ απάντησε στο τέρμα του Χοακίν Κορέα απ’το 49′, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει για πρώτη φορά στο γήπεδο των “κανονιέρηδων” (“Ashburton Grove”), ενώ ο Ενζονζί διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 69′.

Η Σεβίλλη έκανε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο τουρνουά, αλλά η Άρσεναλ το κατέκτησε, αν και είχε μία νίκη και μία ήττα!

Η Άρσεναλ λοιπόν πέτυχε 6 γκολ σε αυτά τα δύο ματς (5-2 την Σεβίλλη), έτσι πήρε 9 βαθμούς (3 βαθμοί και 6 γκολ). Η Σεβίλλη πήρε 6 βαθμούς και πέτυχε 3 μόνο γκολ στις δύο νίκες, άρα σύνολο 9. Ισοβαθμία με την Άρσεναλ να είναι από πάνω, καθώς πέτυχε περισσότερα γκολ! Πραγματικά απογοητευτικό.

ΑΡΣΕΝΑΛ (3-6-1): Τσεχ, Κοσιελνί, Ελνενί (78′ Ιγουόμπι), Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Γουίλοκ (61′ Γκρανίτ Τζάκα), Μπεγιερίν (46′ Μπράμαλ), Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Μεσούτ Εζίλ, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (78′ Γουόλκοτ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σορία (46′ Σέρχιο Ρίκο), Μερκάδο, Παρέχα, Ντανιέλ Καρίσο (73′ Γκουίντο Πισάρο), Σέρχιο Εσκουδέρο (61′ Λενγκλέ), Ενζονζί, Κρον-Ντέλι, Μπανέγα, Κορέα (78′ Κορσιά), Νολίτο (46′ Βάλτερ Μοντόγια), Μπεν Γεντέρ (80′ Κάρλος Φερνάντεθ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα