29 Μαρτίου 2024 / 4:17 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:17 πμ

Νίκησε για πλάκα και πήρε όλα τα λεφτά ο Mayweather

από fimotro

O Floyd Mayweather επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης με τον Conor McGregor. Ο Αμερικανός άφησε τον αντίπαλό του να κάνει… παιχνίδι, ωστόσο όταν “άνοιξε”, ο πρωταθλητής του UFC ήταν ήδη πολύ κουρασμένος και αδυνατούσε να αντιδράσει και όπως ήταν λογικό ο Mayweather την κατάλληλη στιγμή τον έστειλε για… τσάι!

Στα 41 του χρόνια ο Floyd Mayweather μπήκε στην ιστορία καθώς κερδίζοντας τον Conor McGregor “έγραψε” το 50-0 της επαγγελματικής του καριέρας και προσπέρασε τον Rocky Marciano που σταμάτησε να μάχεται στο 49-0.

Όσον αφορά το ματς, ο McGregor μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Mayweather. Δύσκολα όμως… Ο Αμερικανός κατόρθωσε να κάνει τον αντίπαλό του να ξεμείνει από ενέργεια μέχρι τον τέταρτο γύρο και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το “πάρτι” του αήττητου μποξέρ.

Ο McGregor που προς τιμήν του έφτασε μέχρι τον 10ο γύρο έμοιαζε τόσο αδύναμος και δίχως ανάσες που τα ισχυρά του… όπλα πήγαν “περίπατο” την ίδια ώρα που ο Mayweather τον έκανε ότι ήθελε. Κάπως έτσι κι έπειτα από ένα σερί χτυπημάτων ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε πως ο Ιρλανδός ήταν αδύνατο να συνεχίσει και διέκοψε τη μάχη υπέρ του “Money”.

Στο τέλος του αγώνα οι δύο μαχητές έδειξαν αλληλοσεβασμό, ανταλλάζοντας φιλοφρονήσεις. Ουσιαστικά, απ’ αυτό το παιχνίδι κερδισμένοι είναι και οι δύο μια και τα χρήματα που εξοικονόμησαν είναι εκτός πραγματικότητας και αγγίζουν τα 300.000.000 δολάρια.


Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα