19 Απριλίου 2024 / 11:48 πμ
19 Απριλίου 2024 / 11:48 πμ

Νέο τριετές συμβόλαιο ο Ζιντάν με Ρεάλ Μαδρίτης

από fimotro

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2020, αφού σύμφωνα με την “AS” συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο.

Δεν πάει πουθενά ο Ζινεντίν Ζιντάν και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος κόουτς, όπως αναφέρει η μαδριλένικη “AS”, συμφώνησε για νέο τριετες συμβόλαιο με την διοίκηση της πρωταθλήτρια Ευρώπης με ηγεμονικές αποδοχές, αφού αναμένεται να διπλασιάσει τα χρήματα που λαμβάνει.

Οι επιτυχίες του στον πάγκο της Ρεάλ, τον “δένουν” στον πάγκο και τα 4.350.000 ευρώ ετησίως θα γίνουν 8.000.000 ευρώ, με τους διοικούντες να αναγνωρίζουν το έργο του μέχρι σήμερα. Το μόνο που απομένει, είναι να πέσουν οι υπογραφές, αφού η συμφωνία είναι δεδομένη ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Δυο Champions League συνεχόμενα, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, δυο Super Cup Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αποτελούν μια εξαιρετική… συλλογή τροπαίων ως τώρα για τον Γάλλο, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα και γι’ αυτό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα