29 Μαρτίου 2024 / 5:52 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:52 μμ

«Νέο πλέγμα ασφαλείας»: Ενισχύεται η αστυνόμευση στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

από fimotro

Το σχεδιασμό του «νέου πλέγματος ασφαλείας» του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, που αφορά τον έλεγχο της παραβατικότητας, στις περιοχές από την Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και αναφέρεται σε ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης, με παράλληλη αύξηση των περιπολιών και των σημείων ελέγχου στο εμπορικό κέντρο της πόλης παρουσίασε από αξιωματικούς της Αστυνομίας στους εκροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ενίσχυση της αστυνόμευσης, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Yποστράτηγο Χ. Παπαζαφείρη και τους επικεφαλής αξιωματικούς. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης.

«Ελπίζουμε να κριθεί στην πράξη, αποτελεσματικός ο νέος σχεδιασμός, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα