19 Απριλίου 2024 / 10:54 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:54 μμ

Νέο μήνυμα της “Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης” μέσω του Candianews για την απαγωγή Λεμπιδάκη

από fimotro

Με δεύτερο μήνυμά της στο Candianews η επονομαζόμενη “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” παρεμβαίνει στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ρίχνοντας του τόνους σε σχέση με την επίσημη ΕΛΑΣ και προσπαθώντας, παράλληλα, να απαντήσει, εμμέσως, στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την προηγούμενη παρέμβασή της, όταν τα μέλη της χαρακτηρίστηκαν αδίστακτα, που βάζουν σε κίνδυνο της ζωή του απαχθέντα.

Διαβάστε το πρώτο μήνυμα της ομάδας μέσω του Candianews, αλλά και την “αυτοπαρουσίασή” της: 

“Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς”- Το μήνυμα της “Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης” μέσω του Candianews προς την ΕΛΑΣ και τους απαγωγείς Λεμπιδάκη

Αυτή τη φορά ζητάει να βοηθηθεί η ΕΛΑΣ από τους πολίτες, αλλά προειδοποιεί και πάλι ότι αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα παρέμβει καθώς, όπως ισχυρίζεται, η αστυνομία δεν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον εντοπισμό της ομάδας και του σημείου που κρατάει τον επιχειρηματία.

Παράλληλα εμφανίζεται να γνωρίζει πληροφορίες μέσα από την ΕΛΑΣ, κάνοντας αναφορές σε δυο ομάδες που δρουν αλλά και στο ψυχολογικό προφίλ των απαγωγέων.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι έχει πληροφορίες για το ποσό που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια για τα λύτρα και μάλιστα- προσθέτει- ότι 1 εκατομμύριο € από αυτά θα δοθεί σε εκείνον που θα δώσει πληροφορίες για τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε το νέο μήνυμα που δίνεται στους απαγωγείς μέσω του Candianews, και συνοδεύεται από εικόνα για την υπόθεση:

ομαδα υψηλής αστυνομευσης

“Η Οικογένεια του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη  έχει συγκεντρώσει ό,τι μπορούσε για να σώσει τη ζωή του δικού της ανθρώπου . Φανταστείτε να έχουν απαγάγει το παιδί σας , ή το δικό σας άνθρωπο για να καταλάβετε  … το πως νιώθουν.

Οι απαγωγείς δεν αρκούνται μόνο στο να εισπράξουν δύο φορές το Τζόκερ μετά  από  απανωτά τζακ – ποτ αλλά , θέλουν ….αίμα .

Αυτή τους η αλαζονεία θα τους σκοτώσει . Να είστε σίγουροι γιαυτό .

Δεν έχουν υπολογίσει ας πούμε  την τεχνολογία flir – thermal imaging ( θερμικές κάμερες ) και το ότι , δεν δικαιολογείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να θερμο – απεικονίζεται από πολύ μακριά ένα ανθρώπινο  σώμα στο ίδιο σημείο για ημέρες.

Η Οικογένεια είναι διατεθειμένη (;) –  ήτοι , είναι προς το συμφέρον της  – να διαθέσει πλέον το 1/4ο από αυτά που έχει συγκεντρώσει για τους απαγωγείς , ως αμοιβή , σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην άμεση σύλληψη των απαγωγέων .

Των δραστών  δλδ , οι οποίοι δεν θα βρίσκονται πλέον  στην Κρήτη αλλά, έχουν αφήσει στο ποδάρι τους «αναλώσιμα στρατιωτάκια» με ημερομηνία λήξης να υλοποιούν την εντύπωση αυτή . ( Από αλλού έρχονται σε επαφή και αλλού κρατούν τον όμηρο )

Άλλωστε , το ψυχολογικό προφίλ των δραστών δείχνει ότι στο μέλλον , θα σκοτωθούν μεταξύ τους .

Ο Κανόνας αυτός του 1/3ου , να ισχύει εφ εξής σε κάθε απαγωγή . Γραφεία ερευνών , ιδιωτικοί αστυνομικοί ( ντεντέκτιβ ) , απλοί Πολίτες με χόμπι στην έρευνα … ενεργοποιηθείτε !!

Παρατηρήστε κάθε τι καινούργιο , κάθε τι περίεργο , κάθε τι αφύσικο και μη συνηθισμένο  , κάθε τι που δεν ταίριαξε και δεν ταιριάζει με το περιβάλλον  , το  χρόνο και τον τόπο και   που συνέβη τους τελευταίους μήνες γύρο σας ή που έτυχε να δείτε ή να ακούσετε  …. θυμηθείτε και «συνδέσετε το » με την απαγωγή .

Το παραμικρό που θα ¨δείτε¨ ή θα θυμηθείτε  μπορεί να αποδειχτεί ότι αξίζει …. εκατομμύρια !!

Θυμηθείτε , καταγράψτε και  ελάτε σε επαφή με αξιωματικούς της  ΕΛ.ΑΣ για τα περαιτέρω …. όπου κι αν βρίσκεστε.

Την ¨ενεργοποίηση¨ της ανωτέρω στρατηγικής ΖΗΤΑΜΕ , λίγο πριν ασχοληθούμε επιχειρησιακά με την υπόθεση και προκειμένου να αποφευχθεί την ύστατη στιγμή  το ενδεχόμενο, να αφαιρέσουμε ανθρώπινη ζωή κατά την διάρκεια συμπλοκής … ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα .

Μετά , δεν θα συστήναμε σε κανέναν να ¨μπει στα πόδια μας ¨

Δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ υστερεί σε εξοπλισμό και τεχνολογία που σε άλλες χώρες πωλείται σε SUPER MARKET

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα