29 Μαρτίου 2024 / 5:33 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:33 μμ

Νέο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» από τη Eurobank

από fimotro

Η Eurobank δημιούργησε και προσφέρει τη νέα υπηρεσία Eurobank | Masterpass, για εύκολη πληρωμή online αγορών με κάρτες Eurobank, υιοθετώντας πρώτη στην Ελλάδα τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των συναλλαγών μέσω πληκτρολόγησης του 4ψήφιου PIN, το οποίο οι χρήστες ήδη έχουν για την πρόσβασή τους στο Eurobank Mobile App ή ακόμα και με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα**.

Η υπηρεσία Eurobank | Masterpass είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που παρέχεται χωρίς χρέωση στους ψηφιακούς πελάτες της Eurobank, φιλοξενεί τις κάρτες και τις διευθύνσεις τους και τους επιτρέπει να ολοκληρώνουν τις online αγορές τους εύκολα και με ασφάλεια σε e-shops* τα οποία δέχονται πληρωμές μέσω της υπηρεσίας Masterpass της Mastercard.

Το Eurobank | Masterpass αποτελεί την πρώτη πολυκαναλική υπηρεσία που υλοποιεί η Eurobank, καθώς επιτρέπει τη συνεργασία διαφορετικών καναλιών για την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω πληκτρολόγησης του 4ψήφιου PIN το οποίο οι χρήστες ήδη έχουν για την πρόσβασή τους στο Eurobank Mobile App ή ακόμα και με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα:

• Χωρίς να χρειάζεται να καταχωρούν κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας τους
• Χωρίς να καταχωρούν κάθε φορά τη διεύθυνση αποστολής
• Χωρίς να θυμούνται διαφορετικούς για κάθε χρήση κωδικούς.

Αναφερόμενος στη νέα υπηρεσία ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής & Group Chief Digital & Technology Officer της Eurobank δηλώνει: «Για να ωθήσουμε τους πελάτες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούν τις συναλλαγές και να επιλέγουν/προτιμούν τις υπηρεσίες μας, πρέπει να σχεδιάσουμε και να τους παρέχουμε ελκυστικές εμπειρίες χρήσης που θα απλουστεύουν την καθημερινότητά τους. Με την υπηρεσία Eurobank Masterpass παρέχουμε στους χρήστες του app μας, μια ανεμπόδιστη εμπειρία πληρωμής, από οποιοδήποτε σημείο επαφής επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους».

Η κα Άσπα Παλημέρη, Country Manager Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας της Mastercard σημείωσε: «Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Eurobank αποτελεί μια πρότυπη υλοποίηση του Masterpass, η οποία προσφέρει στους καταναλωτές γρήγορες και ασφαλείς αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, μέσα από μία απλή και συγκλίνουσα εμπειρία χρήσης. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα μιας πολύ παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ της Eurobank, της Mastercard και της Mastercard Advisors».

Η υπηρεσία Εurobank| Masterpass λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, κινητό, tablet ή pc και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) περιλαμβάνει το σήμα Masterpass στους τρόπους πληρωμής. Οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να ενεργοποιήσουν το Eurobank | Masterpass άμεσα, μέσω του e-Banking, του Eurobank Mobile App, ακόμα και στα e-shops των συνεργαζόμενων εμπόρων. Η άμεση ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, ακόμα και τη στιγμή της αγοράς, αποτελεί μια ακόμα καινοτομία του Eurobank | Masterpass, η οποία συνεισφέρει περαιτέρω στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών, στην αυξανόμενη διείσδυση των έξυπνων τηλεφώνων και στην αύξηση της χρήσης του Mobile internet που δημιουργούν ένα νέο και δυναμικά εξελισσόμενο συναλλακτικό οικοσύστημα, η Eurobank στο επόμενο διάστημα θα ενσωματώσει στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά σημεία πώλησης, πάλι με τη χρήση του 4ψηφιου pin του Eurobank mobile app, προσφέροντας κοινή εμπειρία χρήσης στους πελάτες της, ανεξάρτητα με το είδος πληρωμής το οποίο θα πραγματοποιούν. Η συγκεκριμένη υλοποίηση «one pin solution» αποτελεί παγκόσμια καινοτομία που αναμένεται να αποτελέσει τον κύριο τρόπο ολοκλήρωσης χρηματοοικονομικών ηλεκτρονικών συναλλαγών στο άμεσο μέλλον.
Πηγή: euro2day.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα